Sikker succes med 5 Ting Du Skal Vide Om Vandskuring Af Huset. Sådan garanterer du det

Vandskuring af huset er en proces til at fjerne snavs og snavs fra huset. Det gøres ved at sprøjte vand på overfladen og derefter skrubbe det med en børste, svamp eller klud.

Det handler ikke kun om rengøring, vandskuring er også med til at fjerne pletter og få dit hus til at se skinnende og nyt ud.

1) Sørg for kun at bruge et vaskemiddel, der er lavet til dette formål. Du kan finde dem i enhver butik for omkring $5-10. De er normalt i samme sektion som opvaskemiddel eller vaskemiddel.

2) Vandskuring vil tage mere tid end blot at bruge en kost eller støvsuger, så start tidligt på dagen, så du kan afslutte før solnedgang, hvis det er muligt.

3) Bær gammelt tøj, fordi det bliver snavset, når du skrubber dit hus ned med vand.

4) Vær forsigtig, når du sprøjter vand på glasoverflader, fordi de kan gå i stykker, hvis de er for kolde eller for varme, når du sprøjter dem

Hvordan bruger jeg denne teknik?

Vandskuring er en teknik, der involverer at bruge vandtryk til at rense dit hus. Det gøres normalt om sommeren, når temperaturen er høj, og det er for varmt til at bruge kemikalier.

1) Det første du skal gøre er at slukke for hovedvandforsyningen.

2) Fyld derefter en spand med varmt vand og sæbe.

3) Tag handskerne på og begynd at skrubbe huset med denne blanding.

4) Tænd for slangen og sprøjt alle vægge, vinduer, døre osv. Du kan også bruge en forlængermundstykke til svært tilgængelige steder som tagrender eller tagsten.

5) Når du er færdig, skyl alt af med rent vand og tænd for hovedforsyningen igen.

Hvordan fjerner du sæbeskum fra et brusebad eller badekar?

Vi har alle været der før. Du er i brusebadet, og du bemærker, at der er en ophobning af sæbeskum på væggene eller i badekarret. Og du ved godt, at der skal ryddes op, men du aner ikke, hvordan det skal gøres.

Denne guide viser dig 5 ting, der kan hjælpe med at fjerne sæbeskum fra dit brusebad eller badekar. Det første, vi skal gøre, er at sørge for, at vi har en spand og noget opvaskemiddel, for dette vil være vores vigtigste rengøringsingrediens.

Er vandskuring af huset en god idé til dit hjem?

At skrubbe dit huss vand kan være en god idé at rense det. Men før du køber en husvandsvaskemaskine, bør du vide de 5 ting om den.

1) Husvandsvaskemaskiner er ikke altid nødvendige: Det er ikke altid nødvendigt at skrubbe dit hus vand, fordi der er andre måder at rense det på. Du kan f.eks. bruge filtre.

2) Omkostningerne ved en husvandsscrubber er høje: Husvandsscrubbere kan koste alt fra $600 til $1000, og de skal udskiftes hvert år eller deromkring. Så dette er en dyr mulighed, der måske ikke er investeringen værd, hvis du har andre muligheder tilgængelige som filtre eller kogning af postevand.

3) Husvandsscrubbere kan skabe mere arbejde, end de sparer: Hvis du har meget VVS i dit hjem, kan brugen af en husvandsscrubber muligvis skabe mere arbejde, end det sparer, fordi du bliver nødt til at udskifte filtrene mere

Hvad er der galt med at bruge almindelige rengøringsmidler til at rengøre dit hjem?

Vandskuring er den seneste trend inden for rengøring af hjemmet. Det er en fantastisk måde at slippe af med lugte, pletter og andre forurenende stoffer uden at bruge giftige kemikalier.

Processen er enkel: Bland vand med noget opvaskemiddel (eller bagepulver) og skrub dit hus rent. Væsken vil nedbryde snavs og snavs, løfte det af overfladerne og skylle det væk. Du vil stå tilbage med et skinnende rent hjem uden nogen skrappe kemikalier eller stærke lugte.

Her kan du læse mere om Murer >>

Men der er nogle ting, du skal vide, før du begynder at skrubbe dit hus med vand:

Er der forskel på overfladerengøring og vandskuring?

Overfladerengøring er en hurtig, nem og billig måde at rengøre dit hjem på. Den er velegnet til overflader, der ikke er porøse eller fedtede. Hvis du har en overflade som denne, så behøver du ikke vandskrubbe den.

Vandskuring er en mere grundig måde at rengøre dit hjem på. Det gøres ved at bruge vand og sæbe og kan bruges på enhver type overflade. Ideen bag vandskuring er, at det vil fjerne snavs fra porerne i den overflade, du renser, hvilket vil få det til at se renere ud, end hvis du bare brugte en overfladerens på den.